Hejlsminde Havn - En perle i Lillebælt

Nyheder fra Hejlsminde bådelaug 
 
Nyheder Juli 2019 
 
Vores nye lokaler er ikke helt færdige endnu, men kan bruges og alle er velkommen til at benytte fællespladsen og "Agten for tværs"  MEN, husk der er en regel !
Du skal hygge dig, ryge udenfor, opføre dig ordentligt og rydde op efter dig selv. 
 
Vi håber på mange besøgende og gerne mange gæstesejlere, så kære pladsejer hjælp venligst til med at vende dit skilt til GRØN når du sejler på tur, ferie eller weekend. 
Hvis du giver havnemesteren besked (sms) 24 timer inden hjemkomst, så vender han dit skilt til RØD og din plads er fri når du kommer hjem igen.  
 
Vi ser frem til at hygge os med en masse nye mennesker på havnen og glæder os til at møde dig.
 
Hejlsminde Bådelaug   
 
NB. Havnemesterens nye kontor og tilslutning af udekøkken vil ske asap. (flittige frivillige hjælpere har meldt sig)
 
 
Vi har for tiden ingen pladser til salg. Kontakt venteliste@hejlsmindehavn.com for at blive skrevet på venteliste til køb eller leje af bådplads.  Du kan leje en sæsonplads fra 1/4 til 30/10 såfremt der er ledige pladser. Ledige sæsonpladser tildeles efter ventelisten Der er også mulighed for at leje vinterpladser. 
 
 
Når man sejler ind til Hejlsminde skal man følge afmærkningsbøjerne nøje, men gør man det, er det intet problem at anløbe havnen - 55º 21,7`N 09º 36,1`E. Havnen har en dybde på 2,1 m i både havn og sejlrende (dybest ved de røde pæle).
 
Der er store gæstepladser ved betonkajen og langs servicebroen ved mastekranen. Lystbådehavnen har 72 pladser og har de nødvendige faciliteter, bl.a. er der etableret nye bade og toiletfaciliteter på havnen, hvor der kun er adgang for sejlere, koden fås ved havnefogden eller en af de lokale sejlere. Der er lavet grillpladser langs broerne og langs stranden, så det er næsten altid muligt at finde et sted med læ. På en af de inderste kajpladser dufter der af tjære og historisk skibssejlads, for her har Vikingeskibet Freja Byrding sin stamplads i sæsonen.
 
I den lille by, som er præget af den store mængde sommerhus- og campingturister (gemt lidt af vejen på bakken nord for byen), er der restaurant, grill- og iskiosk indenfor gå afstand. I den nærliggende by Hejls (2,5 km) er der en Brugs med dagligvarer og mulighed for at købe brændstof.
 
Der er mulighed for at låne cykler på havnen for at cykle til den nærliggende Daglig Brugs i Hejls, hvor der er mulighed for at proviantere. Havnefogeden  er på havnen morgen og aften, desuden er der information på opslagstavlerne.
 
 
 Havnemester:     2970 4063