Forside       Event       Kontingent       Shop       Bestyrelsen       Kalender       Lukkedage       Markedsplads
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

Hejlsminde Havn - En perle i Lillebælt

  

 
  
Vi har for tiden ingen pladser til salg. Kontakt venteliste@hejlsmindehavn.com for at blive skrevet på venteliste til køb eller leje af bådplads.  Du kan leje en sæsonplads fra 1/4 til 30/10. Der er også mulighed for at leje vinterpladser.
 
Når man sejler ind til Hejlsminde skal man følge afmærkningsbøjerne nøje, men gør man det, er det intet problem at anløbe havnen - 55º 21,7`N 09º 36,1`E. Havnen har en dybde på 2,8 m i både havn og sejlrende (dybest ved de røde pæle). Lystbådehavnen har 72 pladser og har de nødvendige faciliteter, bl.a. er der etableret nye bade og toiletfaciliteter på havnen, hvor der kun er adgang for sejlere, koden fås ved havnefogden eller en af de lokale sejlere. Der er lavet grillpladser langs broerne og langs stranden, så det er næsten altid muligt at finde et sted med læ. På en af de inderste kajpladser dufter der af tjære og historisk skibssejlads, for her har Vikingeskibet Freja Byrding sin stamplads i sæsonen.
I den lille by, som er præget af den store mængde sommerhus- og campingturister (gemt lidt af vejen på bakken nord for byen), er der restaurant, grill- og iskiosk indenfor gå afstand. I den nærliggende by Hejls (2,5 km) er der en Brugs med dagligvarer og mulighed for at købe brændstof.
Der er mulighed for at låne cykler på havnen for at cykle til den nærliggende Daglig Brugs i Hejls, hvor der er mulighed for at proviantere. Havnefogeden  er på havnen morgen og aften, desuden er der information på opslagstavlerne.
 
 Havnemester:      René Persson 2970 4063 
     
Denne side er drevet af Klubmodul.dk